Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym serwerze najłatwiej wbić wysoką dywizje?

KiritoSAO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turcja/Rosja ew. Oceania.

Jednak w nizszyych dywizjach wszedzie jest ten sam poziom

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam konto na rosyjskim, dostaję po 30 punktów za wygraną, nieźle. Jednak niestety ciężko się z nimi dogadać, jak poprosisz, żeby do Ciebie komunikowali się w języku angielskim, wtedy od razu wyzywają. Dodatkowo w mojej dywizji, która jest niska, bo samemu nudno grać - jest sporo trolli. Jednak faktycznie, we dwójkę można by dużo wbić i szybko.

Jeżeli ktoś ma 30 tkę, to ja jestem w silverze (bodajże).

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Grając w diamencie ­na Turkach bez problemu wygrywałem (mój poziom na main acc to silver - gold), więc tam jest najniższy. Bezproblemowo dogadasz się po angielsku.

Opublikowano

Polecam Rosję. Mam konto i czasami zdarzy mi się na nim zagrać. Ale jak już (ranga GOLD V) znajdziesz ludzi to porządnych.

Opublikowano

Turcja/Rosja.... turcja jest lepszym wyborem :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Budowniczy
Opublikowano

@eM! Mylisz sie majac silver na eune przenosisz się na turcje na przykład wbijasz dajmy master tier znowu przenosisz konto na eune to masz spowrotem silver jedyne co to możesz przeczekać na rozdanie nagród i będziesz silverem który ma border z master tieru zawsze coś :D

Rekrut
Opublikowano

@eM! Mylisz sie majac silver na eune przenosisz się na turcje na przykład wbijasz dajmy master tier znowu przenosisz konto na eune to masz spowrotem silver jedyne co to możesz przeczekać na rozdanie nagród i będziesz silverem który ma border z master tieru zawsze coś :D

bardzo dziwnie to sformułowałeś, jak z masterem wróci na eune, to i tak go cofnie, ale raczej poza diamentem nie wyląduje.

Opublikowano

a jak jest z pingiem w turcji / rosji ? dużo większy?

Grałem tylko na serwerze rosyjskim, dlatego mogę się wyłącznie wypowiedzieć o nim.

Ping w 80% taki sam jak na Nordic. Czasem jednak skakał wyżej, jednak nadal w normie gry.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Czasem u Turasów trafiają się ludzie w goldzie co by na EUNE diaxa pocisnęli. Ale tak to Turecki jak najbardziej, łatwo się ich klepie no i skylla nie musisz mieć dużego.

Opublikowano

Co do pytania to widzę że każdy daje inną odpowiedź, a więc ja postaram się podsumować :)

Na 1. miejscu jest serwer TURECKI ze względu na niskie pingi, bezproblemową komunikację w języku angielskim oraz słabszych graczy.
Na 2. miejscu jest serwer ROSYJSKI ze względu na przeciętnych graczy. Pingi czasami skaczą lecz zdarzy się to raz na 20 - 30 minut więc jednym słowem - ujdzie. Jedynym minusem jest komunikacja, aczkolwiek mi język rosyjski nigdy nie stwarzał barier w rozmowie czy też pisaniu.
Na 3. miejscu znalazł się serwer EUNE ze względu na dobrą komunikację z innymi graczami *każdy tu zna angielski* , bardzo dobrymi pingami ... Natomiast minusem tego serwera jest zawyżony poziom oraz to że możliwość spotkania "toxic playera" wynosi ponad 70%.

Na 4. miejscu jest serwer EUW z powodu bardzo niskich pingów oraz bardzo dobrej komunikacji z innymi. Poziom gry jest znacznie wyższy niż w wymienionych wcześniej serwerach dam przykład:
TU - Challanger
RU- Master Tier
EUNE - Platyna
EUW - Gold 
Na 5. miejscu czyli ostatnim, jest dla mnie serwer NA, na którym bardzo ciężko się gra ze względu na wysokie pingi 100-150... co za tym idzie wbicie wysokich dywizji jest bardzo ciężkie, no chyba że ktoś mieszka w Ameryce. Plusami tego serwera jest znikoma liczba "toxic playerów" oraz bezproblemowa komunikacja w j. angielskim.

True love survives all

Opublikowano

Na NA under Gold to robisz rzeźnie ale potem jest duży przeskok w poziomie i myśleniu, Turcja jest łatwa bo mają kartonowe PC i po 30 klatek bez teamfightu a u Rusków to nigdy nie wiadomo.

...................\/...................

Opublikowano

bardzo dziwnie to sformułowałeś, jak z masterem wróci na eune, to i tak go cofnie, ale raczej poza diamentem nie wyląduje.

po plejsmentach mozez byc maks w p1 niezaleznie gdzie byles

eune

tr

ru

na eune sie dogadasz a umiejetnosci sa podobne, na tych dwoch nie ma szans by ktokolwiek cokolwiek zrozumial 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...